Portret


En actie!
Tijdens dit project heb ik mijzelf uitgedaagd om filmposters te maken voor films die nog niet bestaan. Bij deze posters heb ik steeds eerst een klein verhaaltje bedacht waar de film over zou gaan. Hierdoor werd het gehele proces stukken gemakkelijker en meer interessant om te maken. Het was een leuke uitdaging om mijn fotografie skills te combineren met mijn editing skills.
Kijk snel verder!


‘Recreate the past’

 

In deze serie heb ik bekende schilderijen opnieuw uitgevonden maar dan met foto’s. En ik heb de schilderijen ook niet alleen nagemaakt ik heb ze ook een moderne twist gegeven! Kijk snel verder, en kijk welke schilderijen jij kan herkennen!


‘By order of the Peaky Blinders’
Dit was een serie waar ik enorm veel plezier mee heb gehad. Bij deze foto’s lag de uitdaging vooral bij de styling van mijn model en de omgeving. Ook leek het mij erg leuk om het te combineren met een object dat bijna in elke foto terugkwam. In dit geval was dat de ‘Irish Whisky’ die ik zelf gemaakt heb voor deze serie.

Overig

Soms heb je foto’s waar je erg blij mee bent maar die niet in een bepaald thema of hokje passen. Maar het is eigenlijk zonde om ze niet te delen. Die foto’s kan je hier vinden!

Fotografie: Jurrians Visions | tech & design: MProgramming